Company header

2002

anul ├«nfiin╚Ť─ârii

1800

clien╚Ťi

5

orașe

93

comune

296

sate

Inter Uno SRL s-a ├«nfiin╚Ťat ├«n anul 2002 ca urmare a prelu─ârii activit─â╚Ťii de distribu╚Ťie a firmei Interelectric SA (societate cu aceia╚Öi ac╚Ťionari), continu├ónd dezvoltarea parteneriatelor cu produc─âtori ╚Öi furnizori importan╚Ťi la nivel na╚Ťional.

Avem peste 25 de ani de tradi╚Ťie ├«n distribu╚Ťia berii ╚Öi altor b─âuturi alcoolice sau non-alcoolice ╚Öi suntem printre cele mai puternice firme de profil la nivelul jude╚Ťului Ia╚Öi.

La Inter Uno, experien╚Ťa ╚Öi profesionalismul personalului au fost armonios ├«mbinate cu investi╚Ťiile f─âcute ├«n logistica de distribu╚Ťie ╚Öi solu╚Ťiile informatice specifice activit─â╚Ťii, astfel ├«nc├ót serviciile oferite clien╚Ťilor no╚Ötri s─â fie la cele mai ├«nalte standarde de calitate.

Activit─â╚Ťile companiei:

Activit─â╚Ťile noastre se desf─â╚Öoar─â ├«n dou─â puncte de lucru, unul ├«n la╚Öi ╚Öi unul ├«n T├órgu Frumos, reu╚Öind astfel s─â acoperim eficient tot jude╚Ťul Ia╚Öi. Suntem organiza╚Ťi ├«n mai multe departamente:

1. Departamentul de distribu╚Ťie

Deserve╚Öte peste 1800 de clien╚Ťi la nivelul Jude╚Ťului la╚Öi din aproximativ 400 de localit─â╚Ťi (5 ora╚Öe, 93 comune, 286 de sate)

2. Departamentul logistic─â

Avem peste 3000 mp de spa╚Ťii de depozitare amenajate cu rampe de ├«nc─ârcare-desc─ârcare ╚Öi dot─âri conform standardelor pentru activitatea de distribu╚Ťie. Marfa o livr─âm cu autovehiculele noastre, departamentul av├ónd la dispozi╚Ťie 20 autovehicule de 2, 3, 5 sau 6 tone.

3. Departamentul automate de cafea și băuturi calde

Asigur─â instalarea, aprovizionarea ╚Öi mentenan╚Ťa pentru un num─âr de peste 80 automate de cafea aflate ├«n proprietatea companiei.

Dezvoltare:

O aten╚Ťie deosebit─â am acordat-o eficientiz─ârii spa╚Ťiilor de depozitare prin recompartiment─âri, construirea unui nou depozit ╚Öi reamenajarea depozitului din Ia╚Öi precum ╚Öi m─ârirea spa╚Ťiului de depozitare din ora╚Öul T├órgu Frumos.
Suntem preocupa╚Ťi ├«n permanen╚Ť─â de sporirea productivit─â╚Ťii muncii, ├«n sensul sc─âderii timpului necesar desc─ârc─ârii m─ârfurilor primite de la produc─âtori ╚Öi a timpului de ├«nc─ârcare ├«n ma╚Öinile proprii pentru livrare.

Echipa

Card image cap

Simon lancu
Administrator simon.iancu@interuno.ro

Card image cap

Liliana Gavril
Director General liliana.gavril@interuno.ro

Card image cap

Laura G─âbinat
Director Economic contabilitate@interuno.ro

Card image cap

Gabriela Bordianu
Director Comercial gabi.bordianu@interuno.ro

Card image cap

Edward Riznic
Director Vanzari edward.riznic@interuno.ro

├Än cei 25 ani de activitate echipa noastr─â s-a m─ârit, ajung├ónd ast─âzi la un num─âr de 90 de angaja╚Ťi cu experien╚Ť─â acumulat─â ├«n timp, aptitudini dovedite prin v├ónz─âri ╚Öi clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi.

Echipa noastr─â, format─â din agen╚Ťi, supervizori, merchandiseri, ╚Öoferi, manipulatori, tehnicieni, formeaz─â un colectiv omogen dedicat scopului nostru, de a livra toate comenzile ├«n cel mai scurt timp posibil.

Distribuie prin Inter Uno

Sistemul de v├ónz─âri la produsele distribuite este Pre-Sell, cu agen┼úi alocati zonelor geografice ╚Öi rutelor aferente, dota╚Ťi cu autoturisme, care preiau comenzile ╚Öi le transmit prin sistemul informatic la biroul factur─âri. Termenul de livrare a m─ârfii este de maxim 6 ore lucr─âtoare de la primirea comenzii pe ora╚Ö ╚Öi a doua zi pe rural, marfa fiind livrat─â ├«ntotdeauna cu autovehiculele firmei.

Toate datele ┼či eviden┼úele din firm─â sunt prelucrate cu ajutorul sistemului informatic integrat ce faciliteaz─â comunicarea ├«ntre toate departamentele ├«n timp real.

Fie c─â sunte╚Ťi produc─âtor sau importator de b─âuturi alcoolice sau non-alcoolice suntem preg─âti╚Ťi s─â promov─âm ╚Öi s─â distribuim clien╚Ťilor brandurile dumneavoastr─â.

Van
Loading...